Facebook

FACEBOOK –mainonta

Facebook on internetissä toimiva yhteisöpalvelu. Sivusto tarjoaa käyttäjille mahdollisuuden kuvallisen käyttäjäprofiilin luomiseen sekä yhteydenpitoon ystävien ja sidosryhmien kanssa. Facebookissa on myös mahdollista liittyä erilaisiin yhteisöihin ja saada tietoa tulevista tapahtumista. Palvelulla on Suomessa yli kaksi miljoonaa aktiivista käyttäjää. Suomessa Facebook on toiseksi suosituin verkkosivusto.

 

Tehokkuutta Facebook-markkinointiin kauttamme!
Tustustu eri vaihtoehtoihimme.

 

FACEBOOK MYYNTIPUTKI

Johdata asiakas vaihe vaiheelta lähemmäs ostoa.

Klassinen myyntiputki voidaan rakentaa myös Facebookiin. Silloin markkinoinnillasi on selkeä tavoite ohjata asiakas kohti ostoa. Myyntiputki hyödyntää Facebook-strategiassa määriteltyjä ostajapersoonia ja heille suunniteltuja sisältöjä. Asiakkaalle pystytään näyttämään mainontaa hänen toimiensa perusteella, jolloin hän näkee oikean sisällön oikeaan aikaan. Facebook-mainontasi ei ole ikinä ollut näin järjestelmällistä.

Hinnasto >>

 

FACEBOOK REMARKETING

Palauta asiakkaat takaisin myyntiputkeen.

Facebook Remarketingin avulla tavoitat verkkosivuiltasi lähteneet kävijät tehokkaasti. Kampanja kohdennetaan tarkasti niille kävijöille, jotka eivät ole suorittaneet verkkosivuillasi haluttua toimintoa. Tarvittaessa luomme sivustovierailijoistasi kaksoisolentokohderyhmän, jolloin Facebook etsii mahdollisimman samankaltaisia henkilöitä mainonnan yleisöksi. Tulokset esitetään selkeinä lukuina ja kampanja kehittyy jatkuvalla optimoinnilla.

Hinnasto >>

 

FACEBOOK STRATEGIA

Hyvä suunnitelma tuo huipputuloksia.

Facebook-strategia tuo rungon ja selkeän suunnan yrityksesi markkinoinnille sosiaalisessa mediassa, ja sen avulla pääset epämääräisistä julkaisuista mitattaviin huipputuloksiin. Strategia yhdistää myyntiputken, ostajapersoonat ja sisällöt käytettävissä oleviin kanaviin. Strategia rakennetaan aina yrityksesi liiketoiminnan tavoitteiden mukaisesti ja otamme huomioon myös kilpailijoidesi toiminnan sekä yleisen markkinatilanteen.

Hinnasto >>

 

FACEBOOK SUMO

Isolla kampanjalla kovempia tuloksia.

Kun tavoitteesi on suuri, tarvitset myös suuren kampanjan. Facebook Sumo on kertaluontoinen kampanja, jonka avulla kampanjasivuillesi ohjataan suuria määriä liikennettä. Suuren luokan kampanjoissa voimme hyöyntää Facebookin algoritmia, joka etsii oikeat henkilöt suuresta kohderyhmästä. Lisäksi kampanjaa optimoidaan testaamalla mainosversioita ja parantamalla laskeutumissivuasi.

Hinnasto >>

 

FACEBOOK DYNAMIC

Verkkokauppias: Houkuttele asiakkaat takaisin ostoksille.

Facebook Dynamic on tarkinta mainontaa, mitä verkkokauppias voi tehdä, sillä Facebookin seurantakoodi tunnistaa, mitä tuotteita asiakkaasi on tarkastellut ja ostanut. Tämän jälkeen asiakkaallesi voidaan näyttää tuotteita, joita hän juuri katsoi verkkokaupassasi. Mainonnan ansiosta asiakas palaa verkkokauppaasi tarkastelemaan tuotteita. Voimme kohdentaa mainontaa myös esimerkiksi niille asiakkaille, jotka jättivät tuotteet ostoskoriin.

Hinnasto >>

 

FACEBOOK SIVUN YLLÄPITO

Jätä sosiaalisen median hoito asiantuntijoille.

Facebook-sivun ylläpito -palvelu sopii yritykselle, joka ymmärtää hyvin ylläpidetyn sosiaalisen median kanavan arvon. Hoidamme puolestasi kaikki Facebookin ylläpitoon liittyvät tehtävät, jotta sinä voit keskittyä siihen, mitä sinä teet parhaiten. Hoidamme myös julkaisujen sponsoroinnin niin, että julkaisusi saavat arvoisensa näkyvyyden. Käsittelemme lisäksi kanavaan tulleet kommentit ja vastaamme viesteihin ohjeistuksesi mukaan. Raportoimme kuukausittain sivun tapahtumat ja saavutetut tulokset.

Hinnasto >>