Some-mainonta

FACEBOOK –mainonta                                                                                              PYYDÄ TARJOUS!

Facebook on sosiaalisen median tämän hetken kattavin kanava. Suomessa päivittäisiä kävijöitä on noin 2,5 miljoonaa – Facebook tarjoaa mainostajille erittäin hyvät mahdollisuudet tavoittaa asiakkaat. Facebook mahdollistaa asiakkaiden tavoittamisen esimerkiksi asuinpaikan, iän, sukupuolen, kiinnostuksen kohteen tai vaikka Facebook-sivusi tykkääjien mukaan. Hyödyntämällä näitä mahdollisuuksia pystytään markkinointiviestisi esittämään oikeaan aikaan potentiaalisen asiakkaan silmien eteen.

Facebook-ympäristö päivittyy ja kehittyy jatkuvalla vauhdilla. Välillä voikin tuntua siltä, että mukana on mahdotonta pysyä. Meillä Savon Mediassa on ammattitaitoinen tiimi tekemässä Facebook-mainontaa jotka päivittävät taitojaan ja ovat kehityksen kärjessä. Näin pystymme tuomaan aina uusimmat tekniikat asiakkaiden hyödynnettäviksi.

Facebookin yhdeksi suureksi hyödyksi luetaan mainonnan mitattavuuden tarkkuus. Mainoskampanjan maksaessa 700€ on hyvä tietää, mitä tuolla rahalla on aikaan saatu ja onko se johtanut toivottuun käyttäytymiseen. Pystymme mainonnan mitattavuuden avulla sanomaan: kuinka moni mainoksen on nähnyt, kuinka moni mainokseen on reagoinut, kuinka moni on jättänyt yhteydenottopyynnön tai kuinka moni on ostanut tuotteen verkkosivustoltasi. Jokaisella yrityksellä on omat tarpeet ja meidän ammattilaisemme ovat niitä tarpeita yhdessä Teidän kanssanne täyttämässä.

Tarjoamme Facebook-mainontaa niin alkaville kuin kokeneillekin Facebook-mainostajille.

Esimerkki markkinoinnin kokonaisuudesta

Ajatellaan, että yrityksesi myy vesiskoottereita. Kevät ja kesä ovat varmasti aktiivisinta aikaa yrityksesi myynnissä. Teet mainoskampanjan huhti-kesäkuun vaihteeseen. Kanaviksi valitset alueen Kuopio, Varkaus ja Iisalmi -lehdet, displaymainontaa verkkosivuilla ja Facebook-kampanjan. Kaikissa kampanjoissa toistuu yrityksesi brändi ja kesän uudet mallit. Annat myös mainoksissasi tarvittavan informaation ihmisille tuotteistasi, kuten hinnan, mistä tuotteet voi ostaa, milloin myymälä on auki jne. Näin tavoitat potentiaaliset asiakkaasi ja saamme herätettyä heidän ostoaikeensa oikeaan aikaan sekä ohjaamme heitä tulemaan kaupoille luoksesi.

Tässä yhteydessä kannattaa myös tehdä Googlen hakusanamainontaa. Näin varmistamme, että yrityksesi näkyy Googlessa myös silloin, kun ihmiset alkavat etsiä yrityksesi tuotteita, esimerkiksi sanoilla ”vesiskootterit hinta” tai ”vesiskootterit Kuopio”. Näin varmistamme, että olette ensimmäisenä Googlessa esillä ja keräämässä kauppaan johtavat liidit.

Jätä yhteydenottopyyntö, soita alueesi myyjälle tai käytä chattia niin laitetaan yhdessä myynti rokkaamaan Facebookin avulla.

 

  • Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.