Google

Google-hakusanamainonta                                                                                                                PYYDÄ TARJOUS!


’’AdWords ohjaa meidän verkkosivuille porukkaa hyvin. Palvelu toimii, kun sen toteuttavat osaavat ihmiset. Vaikka AdWords-mainonnan pakettimme ei ole ollut kovin laaja, on siitä ollut selkeästi hyötyä’’ toteaa Kaisanet Oy:n markkinointipäällikkö Aki Määttä

Haluatko näkyä Googlessa silloin, kun ihmiset etsivät yrityksesi tuotteita ja/tai palveluja? Googlen hakusanamainonta on erittäin tehokas tapa tuoda yrityksesi tuotteet/palvelut esille silloin, kun henkilöllä on jo tarve yrityksesi tuotteille/palveluille, mutta asiakas ei ole välttämättä vielä tietoinen Sinusta. Näy siis Googlessa silloin kuin Sinulla on mahdollisuus täysin uusiin kontakteihin/kauppoihin.

Esimerkki

  • kuopiolainen hyvinvointikeskus tarjoaa asiakkailleen hierontaa ja muita palveluja
  • asiakkaalla on verkkokauppa, josta palveluja on mahdollista ostaa/varata
  • hakusanaesimerkit: hieronta Kuopio, kasvohoito Kuopio
  • rakennamme asiakkaan verkkokauppaan seurannan, joka seuraa ostotapahtumia eli käytännössä mittaamme kuinka moni Googlen kautta tulleista asiakkaista ostaa/varaa ajan verkkokaupasta

Asiakas maksaa Googlelle 100 euroa kuukaudessa ja saa sillä 300 klikkausta verkkokauppaan. Näistä 300 asiakkaasta 40 varaa ajan. Asiakas maksaa siis Googlelle 2,5€/varaus. Yhden varauksen/oston hinnaksi tulee näin 2,5 euroa ja yrittäjä voi helposti laskea kannattaako Hänen mainostaa Googlessa.

 

Ajattele, että jokainen edellä mainituista hakusanoista on moottoritie ja tuo moottoritie on Googlen ensimmäinen hakusivu kyseisillä hakusanoilla. On siis erittäin tärkeää varmistaa, että juuri sinun yrityksesi on tuon moottoritien varrella silloin, kun asiakas ajaa siitä ohi. Et varmasti halua olla kolmen risteyksen takana (google sivu3), vaan heti esillä silloin kun haku tulee. Googlen hakusanamainonta antaa sinulle mahdollisuuden tähän.

 

 

Googlen hakusanamainonnassa teemme tilin aina asiakkaallemme, näin hakusanamainonta on läpinäkyvää ja tili on aina asiakkaan omistuksessa. Kampanjan aloituksen yhteydessä teemme asiakkaalle hakusanatutkimuksen, jolla kartoitamme yrityksesi asiakkaiden mahdolliset hakusanat ja kaikki variaatiot niistä. Kampanjan rakennuksessa on myös hyvä huomioida, että jos toimit vain Pohjois-Savon alueella niin silloin meidän ei tule näkyä vaikkapa Tampereella kirjoitetussa haussa. Tämän pohjalta rakennamme Googlen hakusanamainonnan.

Kaikkiin paketteihimme kuuluu tilin rakennus, kampanjoiden ja mainosten suunnittelu sekä rakentaminen ja kampanjoiden jatkuva optimointi.

Kun paketit ovat käynnissä, optimoimme paketteja jatkuvasti, jotta saamme parhaan mahdollisen tehon hyödynnettyä markkinoinnissasi. Raportit tulevat kuukausittain ja ne käydään yhdessä kanssasi läpi.

Kaikissa Googlen paketeissa sivustollesi asennetaan myös seuranta ja näin pystymme tekemään optimoinnit mahdollisimman tehokkaasti.

Googlen on myös tehokas osa kokonaisvaltaiseen markkinointiin. Se tukee kaikkia muita kanavia markkinoinnissa. Voit itsekin miettiä, jos olet ostamassa tai etsimässä jotain tuotetta tai palvelua, niin mistä lähdet liikkeelle?

Jätä yhteydenottopyyntö, soita myyjälle tai ota yhteyttä chatillä ja katsotaan yhdessä miten teidän Google-mainontaa ja markkinointia yleisesti voidaan yhdessä lähteä viemään eteenpäin.

 

  • Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.