Google-mainonta

Kauttamme saat Googlen kattavat markkinointiratkaisut:                                                                                                    

  • Google-hakusanamainonta
  • Google Display-mainonta
  • YouTube-mainonta

 

Hakusanamainonta

Haluatko näkyä Googlessa silloin, kun ihmiset etsivät yrityksesi tuotteita ja/tai palveluja? Googlen hakusanamainonta on erittäin tehokas tapa tuoda yrityksesi tuotteet/palvelut esille silloin, kun henkilöllä on jo tarve yrityksesi tuotteille/palveluille, mutta asiakas ei ole välttämättä vielä tietoinen Sinusta.


’’AdWords-mainonta ohjaa meidän verkkosivuille porukkaa hyvin. Palvelu toimii, kun sen toteuttavat osaavat ihmiset. Vaikka AdWords-mainonnan pakettimme ei ole ollut kovin laaja, on siitä ollut selkeästi hyötyä’’ toteaa Kaisanet Oy:n markkinointipäällikkö Aki Määttä

 

 

Display-mainonta

Google Display -mainonnalla tarkoitetaan bannerimainontaa Googlen-verkostossa. Mainokset näkyvät tuhansilla verkkosivuilla ja verkoston avulla tavoitetaan yli 90 prosenttia suomalaisista. Mainoksia voidaan mm. kohdentaa alueellisesti, iän, sukupuolen ja aihealueisiin perustuvan kohdistuksen avulla.

 

 ”Yhteistyö Savon Median kanssa on ollut vaivatonta ja joustavaa. Tarpeitamme on kuunneltu tarkasti ja koemme että meitä on ohjattu oikeanlaiseen tekemiseen. Erityisesti uudet kotitalouksille suunnatut arjen jätehuoltoa helpottavat palvelut on saatu paremmin nykyisten ja uusien asiakkaiden tietoisuuteen Google-mainonnan avulla.’’ Tuula Kahelin, viestintäsuunnittelija Jätekukko

 

Kaikkiin paketteihimme kuuluu tilin rakennus, kampanjoiden ja mainosten suunnittelu sekä rakentaminen ja kampanjoiden jatkuva optimointi.

Kun paketit ovat käynnissä, optimoimme paketteja jatkuvasti, jotta saamme parhaan mahdollisen tehon hyödynnettyä markkinoinnissasi. Raportit tulevat kuukausittain ja ne käydään yhdessä kanssasi läpi.

Kaikissa Googlen paketeissa sivustollesi asennetaan myös seuranta ja näin pystymme tekemään optimoinnit mahdollisimman tehokkaasti.

Google-mainonta on myös tehokas osa kokonaisvaltaiseen markkinointiin. Se tukee kaikkia muita kanavia markkinoinnissa. Voit itsekin miettiä, jos olet ostamassa tai etsimässä jotain tuotetta tai palvelua, niin mistä lähdet liikkeelle?

tä yhteydenottopyyntö, soita myyjälle tai ota yhteyttä chatillä ja katsotaan yhdessä miten teidän Google-mainontaa ja markkinointia yleisesti voidaan yhdessä lähteä viemään eteenpäin.

 

 

  • Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.