Google

Display-mainonta

Google Display-mainosverkko tavoittaa 98% suomalaisista internetin käyttäjistä. Display-mainokset voidaan kohdistaa internetin käyttäjiin heidän kiinnostuksen kohteidensa tai selaamiensa sivujen aiheiden mukaan. Display-verkkoa käytetään myös uudelleenmarkkinointiin, eli sivustosi kävijöiden tavoittamiseen uudelleen. Rakennamme ja testaamme erilaisia kohdistustapoja ja testijakson jälkeen valitsemme parhaiten tuloksia tuovat jatkoon.Display-verkon kampanjamme sisältävät seitsemän yleisintä kuvakokoa olevaa kuvamainosta sekä ns. responsiiviset mainokset, jotka mukautuvat käyttäjän laitteen a mainospaikan mukaan.

Hinnasto

Hakuverkkomainonta

Google AdWords -paketit

Google AdWords on maksullista mainontaa Googlen hakutulossivulla. Tuotteesi tai palvelusi näkyvät kuluttajille parhaalla mahdollisella hetkellä – silloin kun mahdollinen asiakkaasi etsii sinua aktiivisesti. Kampanjan tarkalla suunnittelulla ja toteutuksella parannetaan suoraan myös yrityksesi kasvua ja kannattavuutta. Asetamme yhdessä mainonnalle tavoitteet ja ohjaamme mainosbudjettisi parhaiten tuottaviin osiin. Onnistuminen mitataan yrityksesi omilla mittareilla. Seuraamme tavoitteiden toteutumista jatkuvasti ja reagoimme muuttuvaan tilanteeseen. Saat kattavan raportin tuloksista kuukausittain.

Hinnasto

Hakukoneoptimointi

Saavuta parempi Google-näkyvyys.

Hakukoneoptimointi parantaa sivustosi sijoitusta Googlen ilmaisissa hakutuloksissa hakusanoilla, jotka ovat yrityksesi liiketoiminnalle tärkeitä. Hakukoneoptimoinnin avulla varmistat, että potentiaaliset asiakkaasi löytävät sinut silloin, kun he sinua etsivät.

Hinnasto

Hakukoneoptimointi – Hakusanatutkimus

Anna asiakkaidesi löytää sinut helposti Googlesta.

Hakusanatutkimus on toimivan hakukonemarkkinoinnin perusta. Hakusanatutkimuksella selvitetään ne sanat, joilla yritys voi kasvattaa näkyvyyttään. Tutkimus auttaa myös tekemään sivuston rakenteesta hakukoneoptimoidun. Lisäksi hakusanatutkimus auttaa tekemään sellaista sisältöä, jota ihmiset tutkitusti internetistä etsivät.

Hinnasto

Hakukoneoptimointi – Seuranta

Pidä huolta hakukonenäkyvyydestäsi.

Seuranta eli kuukausittain laadittava raportti kertoo sivustosi hakunäkyvyyden tilasta: tiedät, miten sijoituksesi säilyvät Googlen hakutuloksissa, miten sisällöntuotantosi tuo liikennettä ja mitä kilpailijasi tekevät hakunäkyvyydelleen. Näiden tietojen avulla osaat tarvittaessa tehdä oikeita toimenpiteitä sivustosi hakunäkyvyyden parantamiseksi.

Hinnasto

Hakukoneoptimointi – Strategia

Auta asiakkaitasi löytämään sinut.

Mitä tarkoittaa hakukoneoptimoinnin strategia? Se selventää, mitkä ovat ne hakusanat, joilla asiakkaasi etsivät sinua verkosta. Hakusanatutkimuksen ja sivustolle tehtävän auditoinnin perusteella selvitämme tämän hetkisen näkyvyytesi verkossa ja määrittelemme, miten hakukoneoptimoinnilla parannetaan yrityksesi löydettävyyttä.

Hinnasto